Samen maken we
dat project écht af
Installateurs, meld je aan
\wil jij weten hoe je design schakelmateriaal kunt verkopen bij je klanten én ontvang je graag een koffer gevuld met design schakelmateriaal van Hager? Ga op pad met interieurontwerper Tanja Zweers!
Je bent misschien geen interieurontwerper, maar ook als installateur kun je je klant daarin adviseren. Hoe kies je het juiste design voor een ruimte of inrichting? Met een paar tips en tricks van interieurontwerper Tanja Zweers kom je al een heel eind. 
Ga op pad en leer van de professional

Hoe kun je als installateur je klant helpen bij het kiezen van schakelmateriaal dat past bij een project? Tanja gaat graag met je op pad! Op locatie laat ze jou en je klant zien welk design je het beste kunt kiezen. Zo leer je hoe je de juiste keuzes maakt. Keuzes die een nieuwbouwhuis, renovatie, kantoor, of welk project dan ook, in één keer compleet maken. Tot in de kleinste details.
 
Meld je nu aan
Krijg advies 'on the spot'
Ben jij een installateur en heb je in het nieuwe jaar een project waarbij je Tanja's hulp kunt gebruiken? Meld je aan en krijg:

  • Tips en tricks in het verkopen van design schakelmateriaal
  • Stalen koffer gevuld met Hager schakelmateriaal
  • Promomateriaal voor eigen gebruik
  • Je speelt samen met je klant de hoofdrol in een video van Hager, krijgt de mogelijkheid om een promovideo voor je bedrijf op te nemen en voorziet direct je klant van het beste advies

Bekijk hier alvast de
1e tip van Tanja
Meld je aan en laat Tanja met je meeverkopen
Lijkt het je leuk om met Tanja op pad te gaan? Meld je aan vóór vrijdag 22 januari 2021 en een gedetailleerde briefing voor jou en je klant volgt snel!

Een voorwaarde is wel dat je beschikbaar bent met een project in de week van
22 t/m 26 februari 2021 en/of in de week van 1 t/m 5 maart 2021. Ook is het handig als jij en je klant niet cameraschuw zijn!

Uiteraard houden we ons tijdens de opnames aan de richtlijnen van het RIVM.

Aanmeldformulier

Bedrijfsgegevens

  *Bekijk de privacyvoorwaarden